Les huiles végétales, c'est malin

Plantaardige oliën zijn slim

€ 18,00
Inclusief belasting

De beste oliën en alle goede tips om zorg te dragen voor uw gezondheid, uw schoonheid...

Door Julien Kaibeck.

 

Striae te verminderen? Hop, een massage met zoete amandelolie. Droge huid die begint te rimpelen? Een paar druppels rozenbottelolie doen wonderen. En voor een gebrek aan omega 3, 6 of vitamines, hoef je alleen maar te kiezen uit walnoot-, koolzaad-, teunisbloemolie ... Plantaardige oliën hebben duizend deugden te bieden!

Ontdek het in dit boek:

Plantaardige oliën in 20 vragen/antwoorden: smeren ze de huid? kunnen we ze mengen? zijn ze goedkoop? hoe je ze het beste kunt gebruiken?

Welke plantaardige oliën voor jou? Voor elk profiel de meest geschikte oliën: kind, zwangere vrouw, atleet, volwassene en senior...

Een primer van tips voor schoonheid en gezondheid (van acne tot gordelroos inclusief cholesterol, zonnebank, babymassage of roos) maar ook voor in de keuken en thuis (als voedingssupplement tegen veroudering, gezondheidsvinaigrette, tuinproduct ... ).

Inbegrepen: essentiële oliën om mee te combineren voor nog meer effectiviteit en een groot, zeer compleet plaatje om makkelijk je weg te vinden tussen alle plantaardige oliën.

No reviews

Recensies

Klik hier om een ​​recensie achter te laten

Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text