Superfijne witte kaolien klei
Superfijne witte kaolien klei
Superfijne witte kaolien klei
Superfijne witte kaolien klei
Superfijne witte kaolien klei
Superfijne witte kaolien klei

Superfijne witte kaolien klei

€ 5,90
Inclusief belasting

Superfijne witte klei kaolien. Antibacteriële en genezing.  

Afkomstig van Frankrijk - Naam: INCI Kaoliniet

argile blanche

 

 

3 pakketten zijn beschikbaar: 100 g et 200 g

De witte kaolienklei bevat voornamelijk siliciumoxide, aluminiumoxide, minerale zouten en sporenelementen zoals ijzer en magnesium.

Kaolienlei heeft zeer hoge absorptievermogen, wordt gebruikt voor kwetsbare huid, droge huid en ook voor futloos haar. Het is een cellulaire vernieuwer, het kan gebruikt worden voor micro-afschilfering. Het is een heel zachte klei. Ze is zeer goed getolereerd, zelfs voor een gevoelige en allergische huid.

Kaolienklei heeft genezing en antiseptische eigenschappen die heel voordelig zijn voor en geïrriteerde huid. Ze is ook geschikt voor de huid van baby's. Zeer efficiënt tegen verteringsproblemen ( zuurgraad, brandend maagzuur, zweren ) het regelt zuurgraad en pH. Kaolien absorbeert bacteriën en microben. Het werkt tegen gassen en toxinen.Daarom wordt het aanbevolen bij een opgeblazen gevoel en ook bij een  voedselvergiftiging .

 Gebruik advies: Gezicht masker: En zachte deeg met minerale en chloorvrij water of bloemwater maken en aanbrengen op het gezicht, 20 minuten laten droge en voorzichtig spoelen. Daarna een cosmetische olie gebruiken bv jojoba. Het gebruik van metalen voorwerpen vermijden behalve inox

 

No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Recensies

Klik hier om een ​​recensie achter te laten

Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text