Ecologische was kit - 5 liter
Ecologische was kit - 5 liter
Ecologische was kit - 5 liter
Ecologische was kit - 5 liter

Ecologische was kit - 5 liter

€ 12,50
Inclusief belasting

Het maken van zijn eigen zeep voor de was is zeer gemakkelijk met deze ecologische was kit.Deze kit bevat alle benodigde ingrediënten om 5 liter ecologische was te maken. Een handleiding helpt U stap bij stap.

 

 

Ecologische was kit.

Deze kit bevat alle noodzakelijke elementen voor het maken van 5 liter ecologische was voor diegenen die hun schoonmaak producten zelf willen maken. Deze producten zijn gezond en beschermen de natuur. Deze kit is een ideale oplossing en zeer eenvoudig te gebruiken alle de instructies zijn bij gevoegd.

Bevat:

300 g geraspte zeep zonder kleurstoffen , zonder bewaarmiddelen en zonder geur geproduceerd door Passions O.

200 g soda

40 g natrium bicarbonaat

En fles van 50 ml alcohol azijn met natuurlijke  etherische olie van tea tree en grove den

Het is niet meer nodig om speciale produkten te gebruiken voor de hemdem kragen... ze zullen goed proper zijn ! Om een geur te geven aan U was neem een zakdoek met enkele druppels etherische olie (citroën, lavendel...) en hem in de droogkas met de was laten draaien.

Noodzakelijk gereedschap:

Een grote kookpot van 10 l

5 l water

Een mixer

Een stal van 5 l met een deksel

Een warmtebron

Instructies:

In de kookpot van 10 liter: 5 liter water, de geraspte zeep, soda, natrium bicarbonaat en late verwarmen tot dat het kookt. Van het vuur halen. Mengen met de mixer. Wanneer het mengsel lauw is, de inhoud van de fles etherische olie en alcohol azijn bij voegen en met de mixer doorgaan. Het mengsel in de stal laten tot de volgende dag. Het mengsel gaat dikker worden en zich veranderen in gel. Terug met de mixer doorgaan en de was is klaar. Een glas van 10 cl per wasbeurt gebruiken.

En nu nog enkele adviesen :

Om en propere was te hebben is het belangrijk van de vlekken eerst te behandelen

Als je geen tijd hebt, maak een knoop bij de doeken te behandelen. De witte klei pomp vetvlekken, rode fruit vlekken met melk wrijven, rode wijn vlekken vraag witte wijn en dan zout. Verschillende adviesen zijn terug te vinden in het boek  "Le grand ménage de Raffa"

Onze was kit wordt gestuurd in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg en andere landen van West-Europa - Zie verzending kosten

No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Recensies

Klik hier om een ​​recensie achter te laten

Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text