Zeep "Soleil d'Automne" oranje-Kaneel
Zeep "Soleil d'Automne" oranje-Kaneel
Zeep "Soleil d'Automne" oranje-Kaneel

Zeep "Soleil d'Automne" oranje-Kaneel

€ 6,50
Inclusief belasting

Artisanale zeep met hetzelfde basis dan de zeep "Soleil"  (verrijkt met biologische jojoba olie). Deze zeep is zonder bewaarmiddelen, zonder kleustoffen hij is verrijkt met natuurkijke etherische olie van oranje en kaneel

 

Zeep "Soleil d'automne" geparfumeerd met oranje en kaneel

Deze zeep is verrjkt met jojoba olie en geparfumeerd met etherische olie van oranje en bladeren van kaneel. Deze zeep is zonder kleurstoffen, zonder bewaarmiddelen en wordt geproduceerd met respect voor het milieu.

Jojoba is geschikt voor alle huidtype. Het verstrekt en gevoelige huid, en breng en evenwicht terug aan en vette huid. Het is en goede  behandeling voor acne en oude littekens.

Etherische olie van kaneel is en belangrijk antiseptisch, antiviraal, antibacteriee en anti fungicide. Ze verwarmt het lichaam en stimuleert bloedsomloop.

Etherische olie van "zachte oranje" is niet giftig en niet irriterend. Ze brengt kalm, ontspanning en ze is zeer goed tegen vermoeidheid, angst en slaaploosheid.

De artisanale zepen van Passions d'O zijn exclusief handgemaakt in Mariembourg op de koude methode. Ze bevatten hoog kwaliteit oliën en NaOH.

 Zeep gewicht: ongeveer 100 g 

Onze winkel online stuur alle bestellingen in België, Frankrijk, Luxemburg en ook in alle landen van Europa.

Vanaf 35€ in België, Luxemburg, Nederland en Duitsland, zijn de verzendingskosten gratis.

 

No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Recensies

Klik hier om een ​​recensie achter te laten

Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text