• -10%
Zeep FRAGILE met Bambou
Zeep FRAGILE met Bambou

Zeep FRAGILE met Bambou

€ 5,85 € 6,50 -10%
Inclusief belasting
Time left

"Fragile" zeep verrijkt met zoete amandel en de bloemige geur van Bamboe.

 

Beste verkoper: "Fragile" vaste zeep is verrijkt met zoete amandel en geparfumeerd met Bamboe geur. Het wast zacht en zonder agressie voor de huid.

Een echte zachte behandeling voor alle huidtypes, de zoete amandel en zijn verzachtende eigenschappen zijn perfect voor de geïrriteerde, overgevoelige en ontstoken huid, vooral voor de huid van pasgeborenen

Het wordt ook aanbevolen voor intieme hygiëne.

Al onze zepen zijn koud verzeept, met een surgras van 5% en een plantaardige glycerine van 25% die op natuurlijke wijze wordt gevormd tijdens het verzepen.

Deze zeep bevat geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen. 

Er zijn geen additieven toegevoegd aan de samenstelling, het is allergeen vrij omdat we 4 verschillende oliën gebruiken om alle voordelen te geven die we van een zeep verwachten. Alle plantaardige oliën zijn afkomstig van biologische landbouw.

Aanwijzingen voor gebruik :

Om te beginnen: Maak uw gezicht en lichaam helemaal nat.

 Masseer de zeep zachtjes in uw huid, te beginnen met uw gezicht, met behulp van een handschoen, een spons of rechtstreeks op uw huid.

Spoel grondig af, dit is zeer belangrijk omdat spoelen de micellen (zeepmoleculen die zich aan de huid hechten) zal verwijderen.

0745110657170
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text