Soda kristallen 20 kg Expand

Soda kristallen 20 kg

Nieuw

Natrium carbonaat - Soda kristallen 20 Kg 

Meer details

46,00 €

incl. BTW

378646dbf38cb21552a893c1fe6e13fa.jpg

Natrium carbonaat

Soda kristallen worden gebruikt voor het reinigen van glaswerken, koelkasten, vaatwerk, het weken van de was. Dosering: Vaatwasser: 50 tot 100 g per liter - Vuile was: 20 g per liter.

Soda kristallen zijn meer corrosief dan natriumbicarbonaat, maar zijn niet giftig voor het milieu.


Vaatwasmachine 

Vervang het zout met soda kristallen en de spoel af product met witte azijn en gebruik de eenvoudigste tablet die mogelijk is. Ten eerste zult U geld sparen, de natuur beschermen en je glazen zullen fonkelende uit de vaatwasmachine komen.

In de nieuwe vaatwasmachine, om het water gebruik te verminderen, komt het water kouder in... Om de soda kristallen goed te ontbieden en beetje warm water bijvoegen. 

Wasmachine: Zet een handvol soda kristallen in het bakje van de zeep bij elke was. Soda kristallen zijn verzachtende, ontgeuren en verwijderen vet. U gaat ook veel minder zeep gebruiken .

Weken van de vuile was: de vuile was laten veken gedurende een nacht in koud water met een glas soda kristallen, spoelen en wassen 

Ontstopping van kleine leidingen: Zet een handvol soda kristallen op het vergiet van de wastafel, lavabos, douche... een beetje warm water gieten na een half uur goed spoelen met koud water

Soda kristallen moeten droog bewaard worden.

Opgelet ze zijn zeer irriterend voor de huid en giftig bij inname en inademing

Niet gebruiken voor aluminium houders

Accept Site use cookies