ARGAN  biologische olie
  • ARGAN  biologische olie
  • ARGAN  biologische olie

ARGAN biologische olie

€ 16,51
Inclusief belasting

Biologische argan olie: 100 ml en 200 ml - 100 ml met spray

Aantal

Biologische Argan olie (Argania spinosa) 

Argan olie is afkomstig van het zuid oosten van Marokko

Arganolie heeft en zeer harde smaak. Ze wordt gemaakt met het granen die in de pitten zijn. Deze granen zijn gemalen en geprest gedurende en paar dagen. 100 KG gepreste granen zijn nodig om 1 liter argan olie te verkrijgen.

Arganolie die gebruikt wordt voor schoonheid is verschillend dan arganolie die gebruikt wordt voor de keuken. De geur van arganolie voor schoonheid verdamp in 3 minuten

Arganolie is bijzonder rijk aan vitamine E, linozuur en oliezuur (omega 6 en 9)

Arganolie is en echte schoonheidsolie. Ze is zeer fijn en zeer voedende. Ze beschermt tegen extreme klimaten zoals extreme koude of warmte en wind

Het is en uitzonderlijk antioxidant wegens zijn hoge bevat in provitamine E en beta caroteen. Argan olie is super hydraterend.

Gebruik: Arganolie heeft en  hydraterende kracht, het ideaal voor de huid met acne problemen, psoriasis, roodheid. Ze kalmeert irritatie. Het is ook perfect voor het versterken van nagels. Argan olie voor de keuken  heeft en nootachtige smaak en is donkerde dan arganolie voor schoonheid. Roosteren verwijdert een groot deel van de vitaminen van deze olie.